Recent Posts

  Thai sex utro homoseksuell

  thai sex utro homoseksuell

  Det er flere enn 8 stykk pr. I så fall har du ett problem om noen år, når alle kvinnene som har sex med menn blir smittet.

  Hva skal du gjøre da? Legge seksualiteten din på hylla, og slutte å ha sex med jenter, fordi de kanskje har hiv? Eller skal du tre på deg en jævla kondom og slutte å syte? At det er mulig å svare så jævelig usaklig på "det er fakta at menn som har sex med menn har høyere risiko for hiv". Jeg puler ingen uten kondom jeg, og da er det eventuelt ikke før hun har teste seg. Men må si jeg blir mildt sagt sjokkert over at noen damer syns det er så greit at deres menn puler andre menn, anses ikke som utroskap engang lissom.

  Virker ikke så betryggende, 2 dritfulle menn, en kondom som sprekker, og så hjem til dama. Fødsel, knip du a. Jeg har en utfordring til deg, hvis meg en link på statistikk som tilsier at det i var flere enn 8 heteroseksuelle kvinner i Norge som ble smittet av sine heteroseksuelle menn.

  Det er det du er redd for ikke sant? Å bli smittet av en kvinne som har hatt skummel nærkontakt med en "ekkel" homo eller halv-homo. Det er idag under 4. De aller fleste ikkehomoseksuelle har blitt smittet utenlands, og mange kommer fra afrikanske land. Jeg er enig med deg jeg, bruk kondom, det er en fin regel. Men slutt å lag dette til en homosykdom, du driter ut deg selv og framstår som en bondeknøl. Men om du ikke har fått med deg at HIV har større forekomst blant homser og menn som har sex med menn, så er du jo blåst.

  Han liker å ha sex med øst europeiske prostituerte og bruker aldri kondom. Som han så lurt sier " det er jo så få som har hiv, bare noen titals i Norge, og det smitter jo så vanskelig". Men, deg om det! Det du sier er jo at du ikke skjønner at menn tør å ha sex med menn. Det er jo en helt annen diskusjon. I forhold til topicen som spør om man regner det som utroskap hvis partneren har sex med en av det andre kjønn har ingen ting med risikoen for sykdommer å gjøre.

  Tre av fire nordmenn som smittes med hiv er menn som er blitt smittet av en annen mann eller av en thailandsk kvinne. Dette tyder på at mange norske menn fortsetter å praktisere ubeskyttede anale- og vaginale samleier i velkjente risikomiljøer til tross for at kunnskapsnivået om hiv og smitterisiko er høyt.

  Den økende hivutviklingen i disse gruppene understreker de store utfordringer man nå står overfor i hivfore­byggingsarbeidet, der nøkkelen til suksess fortsatt ligger i å omsette kunnskap om smitterisiko til sikrere seksualadferd.

  På denne bakgrunn har Helse- og omsorgsdepartementet nå oppfordret til bredt faglig og erfarings­basert engasjement i arbeidet med en ny hivstrategiplan som vil bli lansert innen utgangen av juni Litt rart at dere syns det dere syns, men men, dere er blåste i hue om dere ikke har fått med dere at smittefaren er størt ved - prostituerte og menn som har sex med menn. Nå skal det nevnes at samboeren ikke hadde bodd sammen med meg lenge dersom han kom hjem og tilsto at han hadde hoppet til sengs med noen andre, det være seg en med utovertiss eller innovertiss.

  Dessuten, statistisk sett så skal vi vel heller frykte innvandrerene heller enn de homoseksuelle? Av som fikk diagnosen i var mennesker som ble smittet før de flyttet til norge, mens bare 92 var homofile. Ikke at jeg gidder dømme hverken homoseksuelle eller innvandrere som gruppe fordi at ett par prosent av dem har hiv, det blir for dumt igjen. Dessuten tror jeg at jeg hadde forlangt testing dersom en fast sexpartner hadde endt opp med sprukket kondom, enten det var med en innovertiss eller en utovertiss.

  Nei, men skjønner ikke at dama som sitter hjemme syns det er greit - at hun frivillig og uten problem utsetter seg for det mannen eventuelt kan ha fått, når han pulte en mann på fylla.

  You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account? Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.

  Home Familie, samliv og seksualitet Seksualitet Sex med samme kjønn - utroskap? Endringer på moderatorteamet fremover. Sign in to follow this    Followers 0. Sex med samme kjønn - utroskap? Report post  ·  Posted October 15, Share this post Link to post Share on other sites. Jeg og kjæresten min hadde nettopp en interessant diskusjon om utroskap - samme kjønn vs.

  Bernardette   Jeg blir så sjokkert. I buddhismen kan man sige, at det ikke er genstanden for ens seksuelle lyst, der bestemmer, om en seksuel handling er hensigtsmæssig eller ej, men snarere kvaliteten af de hensigter og følelser der er involveret.

  Trods alt dette, er buddhistiske lande hvor Theravada skolen er fremherskende, ikke særlig åbne for homoseksuel praksis. Karmas funktion kan være svær at gennemskue, og måske skal vi heller ikke bryde vores hoveder alt for meget med det… Homoseksualitet, og andre alternative former for seksualitet, er ofte set som karmisk straf for heteroseksuelle forseelser i et tidligere liv. Hidtil har bevægelsen for homoseksuelles rettigheder ikke haft stor succes i lande hvor Theravada buddhismen er fremherskende.

  Jeg har forsøgt at skabe overblik over de forskellige skolers holdning og her bliver jeg en smule forvirret når jeg når til Gelug-skolen og dermed Dalai Lama. Officielt følger Dalai Lama den traditionelle tibetanske buddhistiske påstand om, at upassende seksuel adfærd omfatter homoseksuel sex.

  Det er til at forstå. Men så udtaler han i i et interview: Hvad er forkert, er brugen af organer allerede defineret som upassende for seksuel kontakt. På bundlinjen må man nok se på at Dalai Lama er kendt for sin aktivisme omkring menneskerettigheder, og at dette specifikt omfatter lige rettigheder for homofile. Han opfordrer til respekt, tolerance, medfølelse og fuld anerkendelse af menneskerettigheder for alle.

  Jeg har stor respekt for Ajanh Brahm og han har faktisk skrevet følgende til Dalai Lama efter denne blev citeret i en avis for at have udtalt at homoseksualitet var amoralsk: Den centrale oprindelige buddhistiske lære viser klart, at det ikke er, om man er heteroseksuel, homoseksuel eller lever i cølibat, der er godt eller dårligt, men det er hvordan en person bruger sin seksuelle orientering, der giver god eller dårlig karma.

  For eksempel er en homoseksuel mand, engageret i et kærligt og lykkeligt forhold til en mandlig partner, absolut moralsk overlegen i forhold til en heteroseksuel gift mand, som er sin kone utro. Homoseksualitet er ikke forkert i sig selv. Men det er dårlig karma at fordømme homoseksualitet! Dalai Lamas fejl er at lade sig vejlede af tvivlsomme skrifter skrevet mange århundreder efter Buddhaen levede.

  Så faktum er, at Buddhaen, og derfor buddhismen, omfatter homoseksuelle, lesbiske og transseksuelle med lighed og respekt. Alt for længe har religiøs fanatisme forsaget lidelse for minoritetsgrupper i vores samfund. Alle religioner bør være mere kærlige. Pyha, jeg bliver forvirret! Men skal jeg gøre regnestykket lidt op, ser det ud som om Gelug skolen i Tibet er lidt uenig med sig selv om hvad den skal synes. Grundlæggende synes den at være imod homoseksualitet, men da det samtidig er i konflikt med tanken om medfølelse, virker det som om det er hér kernen til de modstridende udmeldinger ligger.

  Theravada skolen i Thailand ser generelt ned på homoseksualitet, men den vestlige pendant, i hvert fald Ajanh Brahm i Australien, har et helt andet syn på sagen og mener de tidlige tekster understøtter fuld accept og at fordømmelse af homoseksuelle modsat giver uhensigtsmæssig karma.

  Den kinesiske buddhisme har jeg ikke kunnet finde meget om, men her var umiddelbart samme frie åbne holdning som i den japanske, som jeg skrev om i sidste udgave. I vesten er buddhismen gennemgående accepterende og i den semi-buddhistiske lægforening SGI indførte man i homovielser — kun 17 år forud for den danske folkekirke. Tendai i Vesten har altid haft en åben holdning, og vores øverste Monshin Sensei har viet flere homopar. Om det er lettere at vokse op som homoseksuel i et buddhistisk samfund ved jeg ikke.

  Det virker som om fordommene er mere kulturelt, end religiøst bestemte. En ting har jeg dog lært gennem arbejdet med denne artikel — at seksualitet er helt uvedkommende for min buddhistiske vej. Når jeg lever i harmoni med min partner, omgivet af et samfund der accepterer mig, er kønnet af min partner helt ligegyldigt.

  Jeg føler mig rent faktisk overbevist om at Buddhaen ville have været enig med mig. Jeg tror de forbehold der er i de tidligere tekster var for at beskytte Sanghaen og hvis Buddhaen havde levet i dag ville han have udtrykt sig som Ajahn Brahm ovenfor.

  . NUDE MASSAGE FREE ELITE ESCORT BØSSE

  Thai sex utro homoseksuell

  Boka handler om disse tre som prøver å sjekke opp damer. Logg inn Brukernavn eller e-postadresse. I forhold til folketallet, utgjør dette personer pr innbyggere. Men de har tøffe bivirkninger. Det som er feil, er bruken av organer allerede definert som upassende for seksuell kontakt. Sign up for a new account in our community. Pågrepet for flørting i  s dating for kristnes dating tinder.

  : Thai sex utro homoseksuell

  BØSSE MATCH OSLO MANHUNT Stabil hiv-situasjon i Norge. Antallet heteroseksuelle norske menn som smittes i utlandet, viser ingen tegn til å avta. D begynte perfekt, men nå he eg dotte litt av lasse I want he juicy guy stuff! Datingsider oppfordrer til utroskap. Jeg har forsøkt å gi et overblikk over de forskjellige skolenes holdninger, og her blir jeg en smule forvirret når kommer til gelug-skolen og dermed Dalai Lama.
  Thai sex utro homoseksuell Frilansjournalist Eva Lind Karlsen har levd med hiv-diagnosen sidenog skrev den skjønnlitterær asian babes sex homo larvik flyktninger om hvordan det skjedde og tiden etterpå. Rent faktisk er man som homoseksuel mere udsat for psykiske lidelser end gennemsnittet, sikkert fordi man i teenageårene, hvor man skal finde ud af sig selv, har det allersværest. Det ser for det første ikke pænt ud udad til i det samfund man er afhængig af for overlevelse, og promiskuøse munke og nonner kunne desuden lede til forfald i Sanghaen, hvis de efterhånden ledte flere i fordærv. Personene vikler seg inn og ut av lett. Men fortsatt er veldig mye fokus på menn når det gjelder hiv, spesielt homofile menn, mener Lind Karlsen.
  Video chat porno gratis sms sex bøsse norge 495
  Thai sex utro homoseksuell Nei, om typen knuller menn -og det er helt greit - så er det noe som heter sykdommer, gjerne utbredt blant menn som har sex med menn, som kan ramme henne også. Del på SMS-flørting utroskap, "thai sex utro homoseksuell". Problemet med promiskuøse, sexhungrene munke er vel indlysende? Posted October 15, Peter Jackson som er professor, med spesialisering i thailandsk historie, religion og seksualitet skriver: I forhold til topicen som spør om man regner det som utroskap hvis partneren har sex med en av det andre kjønn har ingen ting med risikoen for sykdommer å gjøre. Det er til at forstå.
  Adult dating erotic tantric massage homoseksuell 866
  Dersom du har vært utro kan det hende det skyldes dårlig selvtillit, behov for nærhet eller at du rett og slett falt for fristelsen. Fødsel, knip du a. For å få  Tidlig start med hivbehandling og tilbud om forebyggende hivmedisin kan bidra til redusert mottakelighet for smitte i disse miljøene. Der er ikke nogen udtrykkelig regel der forbyder homoseksuelle i klostre.

  HOMOSEKSUELL VOKSEN PIKK TS ESCORT SPAIN